Gratis fragt i Danmark

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra rikkemolge.com. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Rikke Molge.

 

Levering

5 dages levering, special bestillinger leveringstid efter aftale.

Ved udsolgte varer kan der forekomme en leveringstid på ca 3 uger.

 

Pris og betaling 

Hos rikkemolge.com kan du bestille dine varer online og betale via: betalingskort mm. 

Alle priser på rikkemolge.com er i danske kroner (DKK) og er inkl. Moms. Priserne opdateres løbende og der tages forbehold for trykfejl.

 

Reklamation 

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra rikkemolge.com, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til rikkemolge.com. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. I forbindelse med reklamationssager afholder rikkemolge.com returneringsomkostninger i rimeligt omfang, og du vil blive informeret om det videre forløb via e-mail når vi har modtaget varen.

Forgyldte smykker forventes ikke at holde i 2 år og forgyldes igen mod egen betaling.

 

Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel.